Even voorstellen

 

 

 

Mijn naam is Marianne Anbeek, moeder van twee kids, en eigenaresse van Springkussenverhuur Veenendaal De Blije Koter.

In 2014  kreeg ik de mogelijkheid De Blije Koter over te nemen. Een super leuke uitdaging, zeker gezien de Blije Koter nog in een opbouwende fase verkeerde, en de mogelijkheid tot uitbreiden daar was. Ik had al gauw mijn draai gevonden, en vind het verhuur aan de kleinste Koters ontzettend leuk. Kleine koters zijn altijd enthousiast ! En wat is er nu leuker om van die blije gezichtjes te zien, als ze samen met papa of mama het kussen komen halen?  En ze vol trots vertellen dat ze feestje geven, met een echt springkussen!

Om uit te breiden zijn we ook op de kinderdagverblijven gestart met het promoten van onze kussens.Naast het feit dat een springkussen niet alleen leuk is, en veel springplezier bied! Draagt het springen ook bij aan de motorische ontwikkeling van het kind. De kinderdagverblijven zijn erg enthousiast, zeker gezien ons concept:  huren, brengen, halen  voor een zeer scherpe prijs!

De kussens op de dagverblijven worden gebruikt voor juffen feestjes, open dagen of zomerfeesten.Maar ouders huren voor het dagverblijf om naast de traktatie iets extra’s willen doen voor de groep is een groot succes! De meeste kussens in ons assortiment kunnen ook binnen staan en dus ook erg leuk voor de winter periode!

Inmiddels is De Blije Koter ook uitgebreid met een andere tak, Geboorte stickers Veenendaal die ik samen run met een uitermate betrokken collega Willianne van Beek. Verwacht u binnen kort een kleintje? of kent u iemand in uw omgeving? Kijkt u dan ook eens op www.geboortestickersveenendaal.nl

Mocht u vragen hebben over het reserveren van een kussen, belt u gerust! Of stuurt u een whats appje dan berichten wij zo snel mogelijk terug.